Home » Gezondheidszorg » Programmas » JCI

JCI

Met het JCI Efficiency programma profiteert uw kliniek van een wereldwijd bewezen en door WHO geaccrediteerd programma. Door invoering van het JCI Efficiency programma verbetert u zowel de veiligheid, de kwaliteit én de efficiency van uw kliniek.

Informatie tabs

Aanpak
bpo-axsys begeleidt klinieken en ziekenhuizen bij het behalen van JCI-certificaat. Onze pragmatische aanpak draagt zorg voor korte, heldere en duidelijke procedures, protocollen en werkinstructies waarmee uw medewerkers de zorg voor uw patienten uitvoeren. Geen overbodige onzin maar strak en doelgericht op de JCI certificering af. Tevens draagt dit zorg voor een doorlooptijd van ongeveer 5 tot 6 maanden. Hierna kan er worden gecertificeerd door JCI.

Het resultaat is een managementsysteem waarin alles is geborgd  wat door JCI wordt gevraagd. De managementsystemen die wij bouwen en implementeren zijn vanzelfsprekend digitaal. Wij maken hiervoor gebruik van Digitale Kliniek.

Garantie
Gegarandeerd gecertificeerd!

Gegarandeerd gecertificeerd, is onze belofte aan u. Wij garanderen de oplevering van een JCI managementsysteem waarmee u probleemloos gecertificeerd kan worden. Het spreekt voor zich dat we het JCI managementsysteem samen bouwen en implementeren, om tot het gewenste resultaat te komen.

Begroting

Op basis van één intakegesprek kunnen we een offerte uitwerken op basis van een vaste prijs, inclusief de garantie. Deze vaste prijs is met name afhankelijk van het vakgebied en/of het aantal medisch specialismen wat u uitoefent binnen uw kliniek. Ook het aantal te certificeren vestigingen kan van invloed zijn. De genoemde prijs is ecxlusief de kosten voor de licenties van Office365 van Microsoft en ook exclusief de kosten van de certificering.

Als u het opzetten en implementeren van het JCI-managementsysteen in Digitale Kliniek combineert met een 2-jarig onderhoudscontract op het JCI-managementsysteen, factureren wij de totale kosten over een periode van 28 maanden.

Dit heeft tot gevolg dat u de kosten kan spreiden en maandelijks een klein bedrag betaalt.....

Rekenvoorbeeld:
​Opzetten en implementeren JCI-managementsysteem:  € 14.499,--
​Inclusief 2 extra modules:
- melden PRO
- registraties

- PDCA-verbeterregister
Onderhoud op het JCI-managementsysteem, 1e jaar:  €​   5.000,--
Onderhoud op het JCI-managementsysteem, 2e jaar:  €   5.000,--
(onderhoud zoals onder het programma onderhoud beschreven)

Facturatie in 28 termijnen, per termijn (maand) excl.BTW: € 874,96

Geen data gevonden voor deze training

Datasheet

Programmaduur: 
5 tot 6 maanden
Bijzonderheden: 
- inclusief Digitale Kliniek
- voor 1 medisch specialisme
- exclusief kosten voor certificering
- exclusief BTW

In 28 maandelijkse termijnen te betalen! Kijk onder begroting voor een rekenvoorbeeld..
Prijs: 
€ 14.499,00

© Copyright bpo-axsys 2021