Home » Gezondheidszorg » Programmas » DIGITALE KLINIEK

DIGITALE KLINIEK

Digitale Kliniek is een online app, op basis van het Office 365 platform. Digitale Kliniek creëert een digitale omgeving voor uw procedures, protocollen, werkinstructies, formulieren en registraties.

Informatie tabs

Aanpak
Digitale Kliniek

Digitale Kliniek is door bpo-axsys ontwikkeld op het Microsoft365 platform van Microsoft. Onze 25-jarige ervaring met managementsystemen heeft geleid tot deze ontwikkeling waar elke zorginstelling op eenvoudige wijze haar kwaliteits- en veiligheidsysteem mee kan borgen. De filosofie achter digitale kliniek is het proces om de patient 'beter' te maken zo te faciliteren dat medewerkers alles snel en adequaat kunnen vinden wat nodig is om de patië​nt optimaal van dienst te kunnen zijn. Digitale Kliniek basis wordt op uw proces aangepast, uw eigen logo wordt geplaatst, zodat u en uw medewerkers graag met Digitale Kliniek werken.

Doordat Microsoft een nieuwe versie van SharePoint online heeft geïntroduceerd hebben wij een nieuwe versie van Digitale Kliniek gebouwd.
Deze versie van Digitale Kliniek is op het nieuwe platform van Microsoft SharePoint modern look gebouwd en weer helemaal voorbereid op de toekomst! We hebben de opmerkingen van veel gebruikers als input gebruikt voor het bouwen van de nieuwe versie van Digitale Kliniek en dat heeft geresulteerd in meer gebruiksgemak en hoge snelheid tijdens het werken met Digitale Kliniek.

De nieuwe versie van de module digitaal melden is geïntroduceerd, MELDEN PRO. Melden Pro heeft als voordeel dat er vanuit meldingen taken gemaakt kunnen worden of dat de melding direct in het verbeterregister opgenomen kan worden. Het verbeterregister is een nieuwe module in Digitale Kliniek. Met behulp van het verbeterregister kunnen de verbeteringen binnen de kliniek aantoonbaar vorm worden gegeven binnen de PDCA-cyclus.

Voor de opdrachtgevers van bpo-axsys die in het verleden een versie van Digitale Kliniek hebben aangeschaft is er een upgrade mogelijkheid. Vraag nu uw offerte aan, zodat u snel aan de slag kan met de nieuwe versie.

Om Digitale Kliniek, uw kwaliteit- en veiligheidssysteem, blijvend perfect te laten werken, introduceren wij het Digitale Kliniek onderhoudscontract. Voor € 99,50 excl. BTW per maand bent u zeker van de juiste werking van Digitale Kliniek. Neem contact met ons op voor een offerte voor het onderhoudscontract.

 

Digitale Kliniek is uit te breiden met een aantal modules:
Melden PRO ( € 1.500,00)
Melden PRO geeft u de mogelijkheid om de meldingen separaat van Digitale Kliniek op bijvoorbeeld een iphone in te voeren en te registreren. Daarnaast is het mogelijk om gelijk vanuit een melding een taak aan te maken voor een medewerkers om de melding op te lossen. Ook is het mogelijk de melding direct door te zetten naar het PDCA-verbeterregister
Registraties ( € 1.000,00)
Alles wat u dient te registreren om te bewijzen dat u op patientveilige en kwalitatief hoogstaande wijze werkt binnen uw kliniek is op eenvoudige wijze binnen Digitale Kliniek te registreren.
Medewerker- en artsendossiers ( € 1.000,00)
Beheer de dossiers van uw artsen en medewerkers op een veilige wijze in Digitale Kliniek.
Risicoinventarisatie ( € 1.500,00)
Digitaal vergaderen ( € 1.000,00)
Geen notulen meer maken maar direct tijdens de vergadring de noodzakelijke zaken registreren en aan medewerkers toewijzen.....
PROMs ( € 1.750,00)
Meet de uitkomsten van de door u verleende zorg eenvoudig met de module PROMs.
PREMs (klanttevredenheid)  ( € 1.750,00)
Meet de ervaring van de patienten eenvoudig met de module PROMs.
Plan - Do - Check - Act -verbeterregister ( € 1.500,00)
Met behulp van het PDCA-verbeterregister bent bu in staat de verbeteringen die binnen uw kliniek worden doorgevoerd optimaal te begeleiden. Daarnaast worden alle stappen bijgehouden en geregistreerd. Hiermee voldoet u aan de WKKGZ om verbeteringen helder en duidelijk te maken.

Digitale Kliniek wordt op uw eigen Office365 account geinstalleerd en wordt dus na het voldoen van de factuur aan bpo-axsys zorgadviseurs uw eigendom.

 

 

 

Garantie
Gagarandeerd tevreden!

Gegarandeerd tevreden! Dat is onze belofte aan u. Als u niet tevreden bent over Digitale Kliniek, krijgt u uw geld terug! Digitale Kliniek wordt dan gewoon weer gedeinstalleerd.Deze garantie is geldig tot en met 2 maanden na oplevering van Digitale Kliniek.

Geen data gevonden voor deze training

Datasheet

Bijzonderheden: 
Digitale Kliniek: € 4.500,00

ACTIE:
Digitale kliniek, compleet met de modules Digitaal melden PRO, Digitale Registraties en Verbeterregister PDCA. Nu voor de actieprijs van € 5.995,00 (€ 1.000,00 korting).

Deze vaste prijs is geldig voor 1 medisch vakgebied of specialisme.

De prijs is excl. BTW
Prijs: 
€ 5.995,00 actie

© Copyright bpo-axsys 2021