Home » Gezondheidszorg » Programmas » COMPLIANCE TRAINING - basis

COMPLIANCE TRAINING - basis

Uit recent onderzoek ik gebleken dat veel bestuurders van zorgorganisaties niet goed weten in hoeverre de zorgorganisatie die ze besturen voldoet aan wet- en regelgeving. Hoe is het gesteld met de compliance binnen uw zorgorganisatie?

Het begrip ‘compliance’ is afkomstig van het Engelse werkwoord ‘to comply’ en betekent ‘naleving’. Het begrip ‘compliance’ wordt steeds vaker gebruikt als term voor de naleving van wet- en regelgeving. 

bpo-axsys heeft zich gespecialiseerd in vraagstukken rondom compliance en heeft zich tot doel gesteld om de compliance in de zorgsector te verhogen, uw partner om compliant te zijn en te blijven....

Na deze basistraining compliance bent u in staat om te inventariseren welke wet- en regelgeving voor uw organisatie van toepassing is en bent u op de hoogte van de systematiek die u kunt toepassen binnen uw organisatie om duidelijk te krijgen in hoeverre uw organisatie compliant is.

Maak alvast kennis met de bpo-axsts compliance-scan door een aantal vragen te beantwoorden en krijg zo meer inzicht in hoeverre u voldoet aan een aantal van de artikelen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Uw e-mailadres en de informatie die u verstrekt wordt vertouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt om u van dienst te kunnen zijn. Wij reageren op uw ingevulde vragenlijst met opmerkingen en tips, welke u op het door u opgegeven e-mailadres ontvangt.

Start de scan door op de link te klikken: bpo-axsys compliance-scan Wkkgz

Informatie tabs

Inhoud training

Met behulp van de compliance training maakt u nader kennis met de wet- en regelgeving die voor uw organisatie geldig is, toegepast en geïmplementeerd dient te zijn. Aan de hand van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) gaan we samen praktisch aan de slag om te ontdekken wat deze wet voor uw zorgorganisatie betekent. Gedurende de training wordt kennis en ervaring overgedragen en is er voldoende ruimte om met medecursisten van gedachte te wisselen over de onderwerpen die worden behandeld.

Programma
1. Wat is compliance?
2. Waar komt de aandacht voor compliance vandaan?
3. Waarom moet dit?
4. Hoe doe je dat?
5. Compliance programma WKKGZ
6. Vragen en opmerkingen

Na deze basistraining compliance bent u in staat om te inventariseren welke wet- en regelgeving voor uw organisatie van toepassing is en bent u op de hoogte van de systematiek die u kunt toepassen binnen uw organisatie om duidelijk te krijgen in hoeverre uw organisatie compliant is.

Deze training wordt aangeboden aan bestuurders en kwaliteitsmanagers van zorgorganisaties.

Trainingsdata
22-10-2019
Locatie: 
Rotterdam - Van Nelle fabriek
Voorwaarden

De training vindt doorgang bij een minimale deelname van 10 deelnemers.

ZKN-leden ontvangen 10% korting.

Na het volgen van de interne auditor training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.

 

Geen data gevonden voor deze training

Datasheet

Programmaduur: 
1 dag
Bijzonderheden: 
- open inschrijving
- 10% korting voor ZKN-leden
- inclusief lunch

Je ontvangt;
- bewijs van deelname

- de prijs is excl. BTW en per deelnemer
Prijs: 
€ 495,00
Aantal deelnemers: 
bij 10 of meer inschrijvingen gaat de training van start!

© Copyright bpo-axsys 2021