Complimenten van Inspectie Gezondheidszorg & Jeugd (IGJ)
- Drs. Jim R. Wikler -
[Dermatoloog Wikler Klinieken]
Home » Gezondheidszorg » Klantcases » Compleet managementsysteem....

Compleet managementsysteem....

Dr. Wikler Klinieken excelleren met hulp van bpo-axsys.

De Wikler klinieken zijn gespecialiseerd op het gebied van dermatologie (huidziekten). De patiënt staat bij ons altijd centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om kwalitatief de beste zorg op een persoonlijke en prettige manier te bieden.
Wij hebben korte wachttijden en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wij werken met een klein team met persoonlijke aandacht voor de ‘mens’. Onze praktijken zijn toegankelijk en de vestigingen zijn allemaal in woonbuurten geïntegreerd en goed bereikbaar.
Wij bieden de gehele breedte van (vergoede) dermatologische zorg aan. Behandelingen van chronische huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis, behandeling van huidkanker, spataderen of open benen (ulcus cruris), maar ook voor een algemene huidchecks en moedervlekcontroles kunnen patiënten bij ons terecht.

'Onze dermatologie kliniek voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en draagt het ZKN Keurmerk. Samen met de adviseurs van bpo-axsys zorgadviseurs hebben wij ons kwaliteits- en veiligheidssysteem gebouwd en geimplementeerd in Digitale kliniek op Microsoft365. Elke medewerker kan dit managementsyteem gemakkelijk raadplegen en gebruiken', zegt Wikler.

Dit is ook gebleken tijdens een inspectiebezoek van IGJ. We kregen de complimenten van de inspectiers van IGJ! 'Een zo compleet managementsysteem komen ze niet zo vaak tegen' aldus Wikler.

© Copyright bpo-axsys 2021